Carbon Poker anmeldelse

Carbon Poker er flaggskipet til Merge Gaming Network (tidligere Poker.com). Carbon har et stort utvalg av poker bord og turneringer. Selv om enkelte av de mindre kjente spillene som oftest blir spilt under peak hours, Carbon tilbyr alle disse spillene: Texas Hold’em, Omaha (Hi / Lo), 5 Card Stud, 7 Card Stud (Hi / Lo), Razz, 5 Card Draw, Triple Draw, Badugi, og blandede spill som HORSE. Det er ikke mye action på hi stakes bord, men utvalget er bra for lav til middels innsats cash bord. Du vil også finne et godt utvalg av multi-bord og sitte-n-go turneringer i lav til middels buy in. Carbon har også en rekke andre spill som blackjack, video poker og backgammon.

Den brukervennlig programvare har mange ekstra funksoner, for å øke brukervennligheten. For eksempel Carbon leverer vital statistikk under spilling og tillater tabellen resizing for multi-table spill. Grafikken er ren og pen, som gjør det enkelt å finne all den informasjon og de spesielle funksjonene. Du kan forvente rask lasting av grafikk og en utmerket all-rundt spill opplevelse.

Du kan tilpassede design ditt eget bord og turneringer, som er passordbeskyttet, og opprettets individuelt. Programmet tilbyr også en merking alternativet, der du kan merke en spiller og følge deres bevegelser på nettstedet. Poeng til er tildelt for faste spille.

Du kan gå til Free Poker Money side å få en 100% match bonus opp til $ 300, ekstra $ 20 gratis hos Carbon Poker.

Freeroll Turneringer

Det er masse freerolls på Carbon Poker som tilbyr veldig store premier. Carbon tilbyr minst en freeroll hver 2 time, med over $ 120.000 i freeroll premier hver måned. Dette inkluderer $ 50 freerolls hver 4 timer for alle Carbon medlemer.

Carbon har de beste freerolls for nye spillere. Etter ditt første innskudd, vil du få en kupong gyldig i 14 dager for deltatagelse i den daglige $ 500 freeroll for nye spillere.

Deposits and Withdrawals Innskudd og uttak

Minimum innskudd er $ 10 med EcoCard, Moneybookers, Click2Pay eWalletXpress og PINdebit, $ 25 med NETeller, Fonelinx, Visa og MasterCard.

YDu kan bruke følgende alternativer for å ta ut penger: NETeller, Click2Pay EcoCard, eWalletXpress, Fonelinx, Moneybookers og sjekk. Minimumsbeløpet for uttak er $ 10, og alle uttak blir vanligvis behandlet innen 30 minutter.

Kundeservice

Support er tilgjengelig 24 / 7 med live chat og e-post. De ansatte kommuniserer også med sine spillere via kundestøtteområde forum og blogg. Det er også en unik admin chat-funksjon på bordene. Epost støtte responstiden er ca 5 minutter eller mindre.

Bonus Vilkår

100% Match Bonus:

$ 1 betalt pr 250 comp poeng. Bonus er betalt i $ 10 trinn og gjenværende bonus utløper uttaket.

$20 Free: $ 20 Gratis:

De gratis $ 20 automatisk tildelt din Carbon kontoen etter at du innskudd.